Работно време

Понеделник-Неделя 00:00 - 23:59

Телефон за връзка

+359887449897

Изготвяне на оферта

info@vikuslugi-sofia.com

ВиК услуги по домовете

Ако имате нужда от професионални услуги и ремонти, доверете се на нашия екип от опитни водопроводчици

Независимо дали става въпрос за вашия дом или офис, те ще ви посетят в удобно за вас време. Обслужваме всички квартали на територията на град София ДЕНОНОЩНО

👉 Водопроводчик по домовете за качествени водопроводни услуги

ВиК ремонти

Извършваме всякакви ВиК ремонти по домовете. Независимо дали става въпрос за частична подмяна на ВиК инсталация или ремонт на тоалетно казанче, нашите водопроводчици са на разположение по всяко време на денонощието.Изграждане, ремонт и подмяна на водопроводна инсталация /от Ø20 до Ø125/. Изграждане, ремонт и подмяна на канализационна инсталация /от Ø20 до Ø200/. Ремонт на водопроводи, мивки, смесители, душ кабини, казанчета.

ВиК монтажи

Когато имате нужда от ВиК монтаж, доверете се на нашите професионалисти. Запазете час, за да бъдете посетени от водопроводчик в удобно за Вас време. Монтаж на фурни, котлони, съдомиялни, перални, бойлери и санитария. Смяна на кранове, водомери и щрангове.

Отопление

Цялостно изграждане и ремонт на отоплителни инсталации. Монтаж, демонтаж, ремонт и поддръжка на климатична и вентилационна техника. Монтаж и демотаж на радиатори и лири. Преместване на радиатори.

Аварийни ВиК услуги

Откриване и отстраняване на течове и аварии. Отпушване на мивки, сифони, канали, душ кабини, вани. Отводняване. Изваждане на счупени кранове без къртене. Отстраняване на течове от полипропиленови и метални тръби. Отстраняване на течове от канализация.

Често задавани въпроси

Предлагаме на своите клиенти широк спектър от услуги-ремонт на ВиК и отоплителни инсталации, монтаж на бойлери, тоалетни, мивки, смесители и др. Отпушване на канали, тоалетни, мивки и шахти.
Цените за стандартни ремонти и монтажи са поместени на нашия сайт. В зависимост от конкретната услуга, от която се нуждаете, ще подготвим индивидуална ценова оферта, която да одобрите преди да започнем работа.
Обслужваме всички квартали на град София. Възможно е посещение и на адрес в Софийска област, след допълнителна уговорка.
Разполагаме с екип, който е на разположение денонощно без почивен ден. Извършваме аварийни водопроводни услуги 24/7, без допълнително оскъпяване.
Можете да свържете с водопроводчик денонощно на нашия телефон, както и чрез чат платформата в сайта ни. Също така може да запазите час чрез контактната форма на сайта или по имейл. На разплоложение сме да отговорим на всички Ваши въпроси.
Гаранционния срок е различен за различните ремонти. Нашите водопроводчици притежават необходимата квалификация, за да можем да гарантираме за качеството на изършваните от нас услуги.

Обаждане