ВиК услуги по домовете

Ако имате нужда от професионални ВиК услуги, доверете се на нашия екип от опитни водопроводчици. Независимо дали става въпрос за вашия дом или офис, те ще ви посетят в удобно за вас време. Обслужваме всички квартали на територията на град София ДЕНОНОЩНО.

ВиК ремонти

Извършваме всякакви ВиК ремонти. Независимо дали става въпрос за частична подмяна на ВиК инсталация или ремонт на тоалетно казанче, нашите водопроводчици са на разположение по всяко време на денонощието.Изграждане, ремонт и подмяна на водопроводна инсталация /от Ø20 до Ø125/. Изграждане, ремонт и подмяна на канализационна инсталация /от Ø20 до Ø200/. Ремонт на водопроводи, мивки, смесители, душ кабини, казанчета.

ВиК монтажи

Когато имате нужда от ВиК монтаж, доверете се на нашите водопроводчици. Запазете час, за да бъдете посетени от тях в удобно за Вас време. Монтаж на фурни, котлони, съдомиялни, перални, бойлери и санитария. Смяна на водопроводни кранове, водомери и щрангове.

Отопление и климатици

Цялостно изграждане и ремонт на отоплителни инсталации. Монтаж, демонтаж, ремонт и поддръжка на климатична и вентилационна техника. Монтаж и демотаж на радиатори и лири. Преместване на радиатори. Профилактика на климатични системи.

Аварийни ВиК услуги

Откриване и отстраняване на течове и аварии. Отпушване на мивки, сифони, канали, душ кабини, вани. Отводняване. Изваждане на счупени кранове без къртене. Отстраняване на течове от полипропиленови и метални тръби. Отстраняване на течове от канализация.